Det bliver stadig vigtigere at vælge de rette materialer og de rette løsninger, når man skal skabe bæredygtige, energieffektive og brandsikre bygninger. Ikke mindst når det gælder tagisolering. PAROC PROOF er fællesbetegnelsen for vores brede sortiment af isoleringsløsninger til svagt hældende tage – alle produkter er fremstillet af vores ubrændbare materiale PAROC Stenuld.

Løsninger til alle typer svagt hældende tage

Svagt hældende tage defineres ofte som tage med en hældning på op til 1:10. Paroc har et omfattende program af stenuldsprodukter til isolering af brandsikre og energieffektive svagt hældende tage. Valget står mellem en løsning, der består af plader alene eller af en kombination af plader og lameller. Valget afhænger først og fremmest af den ønskede U-værdi.

Ved mindre isoleringstykkelser kan der med fordel anvendes en traditionel løsning med plader. Metoden er gennemprøvet og fungerer godt. Den isoleringstykkelse, der kan opnås med plader, er dog begrænset, og ved store isoleringstykkelser er det hensigtsmæssigt at anvende en løsning med plader og lameller. Det reducerer lægningstiden, samtidig med at der opnås en trykfast løsning med lavere vægt. Øgede krav til energibesparelser og lavere U-værdier gør denne løsning attraktiv.