PAROC designværktøjer

Paroc giver en række forskellige værktøjer til at støtte og inspirere dig i dit daglige arbejde. Under overskrifterne nedenfor kan du finde vores BIM objekter, Design add-on til ArchiCAD og CAD-tegninger, der hjælper din designproces.

 

PARAFON Step Planning tool

 

Dette værktøj hjælper dig med at planlægge dit næste PARAFON STEP-loft. Vælg Step-version (For Grids eller Direct), mønster og farve for at konfigurere din løsning og få vist resultatet i en tredimensional visning. Planlægningsværktøjet giver dig mulighed for at lege med forskellige kombinationer og finde frem til din foretrukne løsning. Færdiggør detaljerne i dit projekt, og få den fuldstændige specifikation i pdf-format, som kan udskrives. Tilføj loftsareal og længde på vægskinner, hvis du ønsker en fuldstændig materialeberegning.

 

Download BIM-object 

BIM-objekter til ArchiCAD og Revit

Med henblik på at levere effektive værktøjer til kunder, designere og ingeniører, der arbejder med Parafon produkter kan Paroc nu tilbyde PARAFON Classic som BIM-objekter. BIM objekter er lavet til både Revit og ArchiCAD.

Disse let tilgængelige objekter indeholder alle nødvendige oplysninger til at oprette et projekt i CAD, 3D eller BIM-software. Produkterne er tilgængelige til download i BIMobject portalen.

Download BIMobjekter >>

 
DWG files 

CAD-tegninger

Vi leverer CAD-tegninger, der hjælper din designproces.
CAD-tegninger er tilgængelige i DWG og PDF-format. Hent tegninger fra nedenstående link.

Download CAD-tegninger til Bygningsisolering >>