PAROC designværktøjer

Paroc giver en række forskellige værktøjer til at støtte og inspirere dig i dit daglige arbejde. Under overskrifterne nedenfor kan du finde vores BIM objekter, Design add-on til ArchiCAD og CAD-tegninger, der hjælper din designproces.

Paroc Akustik (PARAFON) er en del af ROCKWOOL Gruppen og fra oktober flyttes indholdet til parafon.com. Læs mere her

 

PARAFON Step Planning tool

 

Dette værktøj hjælper dig med at planlægge dit næste PARAFON STEP-loft. Vælg Step-version (For Grids eller Direct), mønster og farve for at konfigurere din løsning og få vist resultatet i en tredimensional visning. Planlægningsværktøjet giver dig mulighed for at lege med forskellige kombinationer og finde frem til din foretrukne løsning. Færdiggør detaljerne i dit projekt, og få den fuldstændige specifikation i pdf-format, som kan udskrives. Tilføj loftsareal og længde på vægskinner, hvis du ønsker en fuldstændig materialeberegning.

 

Download BIM-object 

BIM-objekter til ArchiCAD og Revit

Med henblik på at levere effektive værktøjer til kunder, designere og ingeniører, der arbejder med Parafon produkter kan Paroc nu tilbyde PARAFON Classic som BIM-objekter. BIM objekter er lavet til både Revit og ArchiCAD.

Disse let tilgængelige objekter indeholder alle nødvendige oplysninger til at oprette et projekt i CAD, 3D eller BIM-software. Produkterne er tilgængelige til download i BIMobject portalen.

Download BIMobjekter >>

 
DWG files 

CAD-tegninger

Vi leverer CAD-tegninger, der hjælper din designproces.
CAD-tegninger er tilgængelige i DWG og PDF-format. Hent tegninger fra nedenstående link.

Download CAD-tegninger til Bygningsisolering >>