Isolering til procesindustri

Industrien skal reducere sin negative klimapåvirkning og spare energi. Vi har løsningerne.

Industrien tegner sig for en stor del af landets drivhusgasemissioner og det endelige energiforbrug i Danmark. Utilstrækkelig isolering forårsager betydelig energilækage og emissioner. Ved at sikre, at processerne isoleres på den bedst mulige måde, kan både effektivitet og ydeevne øges, mens omkostningerne reduceres. Det lavest mulige energiforbrug og den maksimale effektive levetid for anlægget er meget værdifulde fordele, når processen er forsynet med den rigtige isolering. En mere effektiv anvendelse af energi bidrager også til reduceret indvirkning på klimaet og miljøet og til en mere sikker energiforsyning

Ifølge en ny undersøgelse, der blev offentliggjort i marts 2021, bekræfter EiiF (European Industrial Insulation Foundation), at der er et enormt besparelsespotentiale for industrien inden for EU. Det årlige besparelsespotentiale svarer til det årlige energiforbrug for 10 millioner husstande. Det årlige besparelsespotentialet for industrier i Danmark svarer til energiforbruget hos mere end 83.000 husstande eller driften af mere end 209.000 biler.

Besparelsespotentialet for industrier i Danmark

Hvordan kan industrien bidrage til at reducere den negative klimapåvirkning - og samtidig spare penge? Heldigvis er der en løsning på problemet. I filmen fortæller vi mere!