Isolering til kælderlofter

Kælderlofter

Lofter er udmærkede steder til lydabsorberende materiale og til brand- og varmeisolering. Da de monteres højt, risikerer de bløde og absorberende stenuldsplader og lamellerne ikke at blive beskadiget mekanisk, og desuden får rummet optimal akustik. Samtidig med at du skaber et godt lydmiljø, gør du bygningen mere brandsikker og energieffektiv.

Vi har flere løsninger til forskellige typer bygninger og applikationer. Nedenfor findes et udvalg af de mest almindelige applikationer. Vælg en løsningstype for derefter at finde det rette produkt.

 

 

Løsninger til isolering af kælderlofte

Kældre, garager og andre kolde områder under varme bygninger er udmærkede steder at spare på energien og øge livskvaliteten for beboerne. Det er nemt at montere loftsisolering i kældre – også efterfølgende. Samtidig med at du mindsker din samlede varmeregning, øger du overfladetemperaturen på etagerne ovenover, gør mellemrummet mellem etagerne brandsikkert og mindsker larm i kælderen.

Gør energieffektiviteten i gamle bygninger bedre ved at følge de samme instruktioner.

Akustisk design af lokaler betyder, at lokalet tilpasses teknisk til dets anvendelse. Akustisk design deler lyden i lokalet op i to typer: foretrukne og forstyrrende. Foretrukken lyd er f.eks. en lærers stemme i et klasseværelse og musik i koncertsale. Forstyrrende lyd er bl.a. støj og alt for kraftige ekkoer. Akustisk design fremhæver fordelene ved lyddækning og absorberer uønskede lyde. Du finder flere akustikløsninger under linkene nedenfor.