Om Paroc

About Paroc

Paroc er en af Europas førende producenter af energieffektive og brandsikre isoleringsløsninger.

Vores hovedkontor ligger i Finland, og vi har operationer i 13 lande, herunder syv produktionsanlæg i fem lande. Vi sælger vores produkter til over 40 lande verden over. Ved udgangen af 2016 beskæftigede Paroc 1.835 personer.

Igennem vores 80-årige historie har vi opnået et ry for høj produktydelse, teknisk ekspertise og bæredygtighed blandt bygherrer af enfamiliehuse, arkitekter, entreprenører, forhandlere og industrielle bygherrer. I dag er vi markedsførende efter markedsandele inden for både bygningsisolering og teknisk isolering på vores kernemarkeder i Finland, Sverige og de baltiske lande. Derudover har Paroc stærke udfordrerpositioner i Polen, Tyskland, Storbritannien, Norge og Rusland.

Vi bruger varemærkenavnet Paroc samt let genkendelige rød- og hvidstribede pakker. Vores produkter omfatter bygningsisolering til termisk, brand- og lydisolering af ydervægge, tage, gulve, kældre, etagedæk og skillevægge. Vi tilbyder også teknisk isolering til HVAC-systemer, industrielle processer, marine- og offshore samt OEM-industrier.

Læs mere
Læs mere om Paroc på vores internationale hjemmeside www.paroc.com