Pudset facade - en holdbar og æstetisk tiltalende løsning

19 nov 2020
En pudset facade giver din ejendom en traditionel og tiltalende facade uden samlinger. Moderne pudsisolering kombinerer et elegant udseende med den nyeste teknologi og giver en holdbar og bekymringsfri facade.

Ud over at være den første ting, man ser, udgør facaden en vigtig funktion for dit hus. Den fungerer som den ultimative beskyttelse for huskonstruktionen, og der er en række krav, som alle udvendige vægge skal opfylde, hvad angår kulde, vind, nedbør, støj og brand.

Pudset facade er en holdbar løsning"En pudset facade bestående af tyndpuds på PAROC LINIO produkter, skaber en særdeles effektiv og bæredygtig klimabeskyttelse og ydermere ser det utrolig godt ud, rent æstetisk, siger Lasse Fröhlich, Country Manager hos Paroc Denmark.

Valg af den rigtige isolering kan også skabe store økonomiske og miljømæssige fordele. De mere åbenlyse miljøfordele, såsom en varm, trækfri, tør og støjfri bygning, vil naturligvis mærkes og den øgede komfort vil værdsættes gennem hele bygningens levetid.

Pudset facade

Vores brede sortiment af stenuld til facadepuds dækker disse udfordringer og sikrer en effektiv løsning. Takket være den lave lambda-værdi på vores produkter sikres energieffektivitet og besparelser både med hensyn til klima- og opvarmningsomkostninger. PAROC LINIO isolering til tyndpuds produceres både som en stenuldsplade og som en stenuldslamel. Fælles for begge produkter er en særdeles god mekanisk stabilitet, hvilket sikrer lang levetid for facaden uden revner og blot minimal vedligeholdelse.

Pudset facade er en holdbar løsningFor at opnå et godt slutresultat er det vigtigt, at systemleverandørens instruktioner følges sammen med vores installationsinstruktioner. Og således kan du trygt anvende PAROC LINIO og se frem til at nyde en elegant og bekymringsfri facade i mange år.

 

Eksempel på facader som er mellem 10 og 15 år gamle.