Marineprodukter i PAROC Calculus

11 jun 2019

Den seneste udvikling af PAROC Calculus, beregningsværktøjet til teknisk isolering åbner en dør til en verden af skibsbygning. PAROC Marine-produkter med deres specielle overfladematerialer er nu tilgængelige i den opdaterede database.

Tilføjelsen af Marine-isoleringsprodukter og overfladematerialer til PAROC Calculus betyder, at alle isolerede dele på et skib eller offshore, som f.eks. udstødning, rør, kanaler og tanke, nu kan beregnes ved brug af de rette PAROC Marine-certificerede produkter. 

Link til PAROC Calculus

Beregning af den korrekte overfladeemission kan være meget vigtig til at bestemme overfladetemperaturen af en isoleret del i marinemiljøet og til forbedring af arbejdssikkerheden til søs.

I moderne skibsbygning er der øget fokus på vægtbesparelser, der kan give øget brændstofeffektivitet, længere rækkevidde og bedre manøvredygtighed, og derfor er Calculus særdeles nyttig for skibsdesignere, da det viser isoleringsvægten.
   
Hvordan fungerer det?
Klik på feltet “Marine-objekt” under overskrift “Vælg objekt” for at lave beregninger med PAROC Marine-produkter. Produktudvalget vil blive ændret til marineprodukter. De mest anvendte PAROC Marine-produkter er vist i Calculus. Marine-overfladematerialerne kan også findes i systemet. De er vist under overskriften ”Isolering” i yderbeklædningsmaterialer.