Paroc tilbyder besøgende en finsk saunaoplevelse under VM i nordisk skiløb, Lahti2017, arrangeret af FIS

17 feb 2017

Besøgende til VM i nordisk skiløb 2017 i Lahti får mulighed for at få en finsk saunaoplevelse, hvor de kan nyde varmen i en sauna, der er isoleret med PAROC® eXtra-stenuld.

Paroc sauna

Holdbarhed og teknik er vigtigt, både når det gælder sport og byggeri. I 80 år har Paroc leveret pålidelige isoleringsløsninger til det udfordrende nordlige klima. Parocs stenuld beskytter mod kulden, og stenuldens evne til at isolere forbliver uforandret over tid. Året for Finlands 100-års-jubilæum gør VM i nordisk skiløb i Lahti til noget specielt, da konkurrencen er den største begivenhed i året for fejringen af Finlands 100-års-jubilæum. Paroc, der er producent af brandsikre isoleringsløsninger, er stolt over at være samarbejdspartner for VM i nordisk skiløb, Lahti2017.

En unik saunaoplevelse skabes midt i denne fantastiske sportsbegivenhed, hvor en stilfuld Paroc-sauna er bygget ind i en fragtcontainer, så der skabes et damprum med vindue samt bruse- og påklædningsområder. Saunaen indeholder PAROC® eXtra-stenuld som varmeisolering. Og det bedste af det hele er, at man kan følge livedækningen af VM i nordisk skiløb, mens man sidder på bænkene i saunaen.

 
 

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.