Vi fejrer 30 år med PAROC sandwichelementer, som nu også fås til renoveringer!

14 sep 2016
Paroc er på forkant med udviklingen inden for elementkonstruktion. Takket være Parocs faglige kunnen og 30 års erfaring bliver ethvert projekt en succes, og du kan være stolt af resultaterne.  

Opførelsen af moderne erhvervsejendomme er baseret på det sandwichelementsystem, som Paroc Panel System lancerede i 1986. I dag omfatter vores servicepakke omfattende projektsupport, hvilket sikrer et problemfrit design, rettidige leverancer samt hurtig installation og minimale omkostninger.

Ud over elegante paneler i høj kvalitet er vi leveringsdygtige i alt, hvad et projekt kræver, på et og samme sted: førsteklasses teknisk support, befæstigelser, profiler, tætningsmaterialer og løfteudstyr. 

PAROC® Reface™ er et nyt, innovativt produkt til renovering

I foråret lancerede vi et nyt elementsystem, som gør renovering af erhvervsejendomme væsentligt lettere. PAROC Reface er et diffusionsåbent (dvs. åndbart) facadeelement, som installeres uden på den gamle ydervæg. 

Det er derfor ikke nødvendigt først at fjerne den eksisterende vægkonstruktion, f.eks. i en erhvervsejendom eller industrihal, og selv en allerede forfalden bygning kan hurtigt få et ansigtsløft med Reface elementer. Samtidig opnås en bedre isoleringsevne, varmeudgifterne nedbringes, og ejendommens værdi stiger betragteligt.