Paroc tildeles den britiske certificering BES 6001 for ansvarligt indkøb

14 aug 2015

Paroc er blevet certificeret i henhold til BES 6001 vedrørende ansvarligt indkøb af byggeprodukter af den britiske organisation Building Research Establishment Limited (BRE). Certificeringen omfatter alle Parocs europæiske anlæg, hvor der fremstilles termisk isolering. Paroc er den første producent af mineraluld, som har bestået BES 6001, og fik ratingen "God" for ansvarligt indkøb af materialer.

Bæredygtighed bliver stadig vigtigere i byggebranchen. Ved at være transparent, herunder udvise ansvarlighed i forsyningskæden, kan man vise, at driften er bæredygtig i hele branchen. BES 6001-certificeringen viser, at producenten er troværdig, og forsikrer entreprenører og bygherrer om, at de opfylder kravene til bæredygtig udvikling.

Vi tilstræber hele tiden at forbedre driften og sikre en høj kvalitet i alle vores processer

"Vi har altid taget vores miljøansvar meget alvorligt, og denne certificering er endnu et bevis på vores engagement. Krav om ansvarligt indkøb viser vores leverandører, at miljøbevidsthed er en forudsætning for at samarbejde med os," fortæller Beatrice Rantanen, som er miljøchef for Sundhed og Sikkerhed i Paroc Group.

Vi har altid taget vores miljøansvar meget alvorligt, og denne certificering er endnu et bevis på vores engagement.

Parocs driftsprincipper styrer handlingerne for alle medarbejdere, og alle processer er certificerede i henhold til gældende bestemmelser og standarder. Alle Parocs produktionsanlæg og stenbrud er certificerede i henhold til ISO 14001 og ISO 9001. Anlægget i Polen er også certificeret i henhold til OSHAS 18001.

 

BES6001 certification Richard Harby and Craig Treanor

Craig Treanor fra Paroc (til højre) modtager certifikatet fra Richard Hardy, som er direktør for BRE Global.

Læs mere:  What is Responsible Sourcing of Construction Products?