Pressemeddelse: PAROC Pro Clad – en præfabrikeret isoleringsløsning til industrielle rørledninger

04 okt 2012

PAROC Pro CladParoc Teknisk isolering lancerer PAROC Pro Clad – en præfabrikeret isoleringsløsning til industrielle rørledninger og rørknæ. Det er en omkostningseffektiv løsning med produkter, der er nemme og hurtigere at installere. Eftersom isoleringen og beklædningen installeres samtidig, er det muligt at opnå store tidsbesparelser i forbindelse med installationen.

PAROC Pro Clad er en præfabrikeret løsning, der er det perfekte valg til såvel indendørs som udendørs brug i diverse industrielle anvendelser. Løsningen består af PAROC stenuldsisolerede rørskåle og rørknæ, der har samme isoleringsevne og øvrige egenskaber som produkterne i PAROC Pro Sections-serien. PAROC Pro Clad-produkterne er beklædt med stærkt glasfibervæv med indbygget UV-beskyttelse, og oven på det et yderlag af armeret aluminium, hvilket gør disse produkter særligt egnede til udendørs brug.

PAROC Pro Clad er en præfabrikeret løsning, der er det perfekte valg til såvel indendørs som udendørs brug i diverse industrielle anvendelser.

Vandtæthed øger holdbarheden

Isolering fungerer som tiltænkt, så længe den er tør. Vandtætheden og damppermeabiliteten i denne løsning garanterer optimale isoleringsegenskaber og mindsker risikoen for korrosion. Det gør PAROC Pro Clad til en holdbar og energieffektiv langsigtet løsning.

Elasticitet forlænger produktets levetid

Ved brug af almindelige beklædningsmaterialer kan der let opstå skader på konstruktionen. Mekaniske skader kan også forårsage lækager, gøre at der trænger fugt og snavs ind, medføre energitab og endda korrosion. PAROC Pro Clad løser disse problem bl.a. ved hjælp af sin formstabilitet. Elasticiteten i yderbeklædningen gør PAROC Pro Clad til en løsning, der er velegnet til anvendelser, hvor fysisk holdbarhed er et krav.