Vind-, fugt- og brandsikkert til etagebyggeri

06 feb 2019

PAROC Cortex

Paroc lancerer nu vindsikringspladen PAROC Cortex i Danmark. Isoleringspladen har et yderlag, som gør konstruktionen vind- og fugttæt, samtidig med at den er helt ubrændbar. PAROC Cortex er fremstillet både for at forenkle nybyggeri, til brug ved renovering af etagebyggeri og for at skabe en funktionel klimaskærm.

– Interessen for vindtætte produkter og løsninger er i kraftig vækst, og med en stor boligmasse er renoveringsbehovet inden for etagebyggeri enormt. De nye byggeregler stiller krav om et lavt energiforbrug, og her er Cortex en særdeles god løsning, udtaler Lasse Frölich, Country Manager i Paroc. 

– En tæt vindsikring er nødvendig, for at isoleringen skal fungere fuldt ud og leve op til kravene i byggereglerne. Frem for alt er det vigtigt med tætte konstruktioner, når man bygger og renoverer etagebyggeri med mere end tre etager, som ofte udsættes for kraftig vindpåvirkning.

PAROC Cortex er helt tæt mod udefrakommende vind og transporterer samtidig fugt ud inde fra bygningen. Produktet er desuden ubrændbart. Ud over de gode produktegenskaber er PAROC Cortex enkelt og hurtigt at montere, og man slipper for flere arbejdsmomenter, hvilket betyder, at de samlede udgifter bliver lavere end for tilsvarende standardløsninger, udtaler Lasse.