Tak Jørn - Velkommen Michael

02 maj 2017
Jørn Kamradt har efter mere end 25 års tro tjeneste hos Paroc Danmark valg at gå på pension. Jørn stopper officielt d. 30. juni, men afholder ferie pr. 15. maj.

"Paroc Danmark siger mange tak for indsatsen i årenes løb og ønsker Jørn al held og lykke fremover. Jørn har været en fast klippe i organisationen og vi vil savne Jørn, både privat såvel som professionelt", udtaler salgschef Lasse Fröhlich.

”Selvom det er vemodigt og jeg kommer til at savne arbejdslivet, glæder jeg mig omvendt også til at nyde mit otium med min kone, børn og børnebørn. Vores ferielejlighed i Sydspanien vil nu danne ramme om vores nye liv. Tusind tak til alle kunder og samarbejdspartnere og held og lykke fremover.


 

Michael Klausen, ParocMichael Klausen er pr. 1. april 2017 tiltrådt som ny Account Manager for Paroc Danmark.  Michael bliver ansvarlig for distriktet i Jylland som direkte efterfølger for Jørn Kamradt.

Michael kommer senest fra en stilling som ekstern sælger hos Boldsen og har endvidere været projektsælger hos Brødrene Dahl.

”Jeg glæder mig til at supportere og rådgive kunderne, så vi sikrer, at den mest optimale løsning bliver valgt hver gang – tøv ikke med at kontakte mig, sier Michael Klausen.