Paroc sikrer bedre akustik under VM i nordisk skiløb, Lahti2017, i Finland, takket være akustiske paneler med tryk

14 feb 2017

Paroc Group, der er producent af energieffektive og brandsikre isoleringsløsninger, er stolt over at være samarbejdspartner for VM i nordisk skiløb i Lahti. Som en del af dette samarbejde leverer Paroc sine akustiske PARAFON-paneler med billeder af kendte sportspersoner til mesterskabernes inderum.

Paroc forbedre akustikken i inderummene i Lahtis VM-by ved at reducere ekko og larm fra konkurrenceområdet ved hjælp af akustiske PARAFON-paneler monteret på væggene. Panelernes råmateriale består af ikke-brændbar stenuld. De akustiske paneler vil blive monteret på væggene i mediecenteret for at gøre det nemmere at arbejde i dette hektiske miljø. Områdets akustik vil også blive forbedret med mindre og større akustiske paneler, der er dekoreret med billeder af Lahtis berømte sportslegender gennem tiderne. Billederne trykkes digitalt på panelernes overflade, og overfladerne får derefter en finish med ultraviolet lys. Denne teknik gør det muligt at bruge mange forskellige billeder og at dække store overflader indendørs.

"VM i nordisk skiløb 2017 i Lahti vil være præget af unikke akustiske paneler, men disse paneler er ikke kun til engangsbrug. Hvert enkelt panel har et formål og en placering, hvor det enten bliver siddende eller flyttes hen til efter konkurrencen. Vi ønskede at fremhæve vores panelers tidløse natur og vores ønske om at producere langsigtede løsninger, samtidig med at vi gerne ville fortælle historien om sport i Lahti under konkurrencen," siger Marcus Lönn, som er District Manager i Paroc Group med ansvar for samarbejdet.

"Hovedmissionen for Lahti2017's kundeservice er at få alle til at føle sig hjemme. Ud over tilskuerne vil tusindvis af mennesker være beskæftiget med begivenheden, lige fra medierne til frivillige og naturligvis atleterne selv. Deres oplevelse af konkurrencen vil også være mere behagelig end før, både for øjne og ører, takket være Parocs akustiske paneler med tryk af legendariske billeder fra det finske skimuseeum," siger Esa-Pekka Nykänen, Marketing Manager for Lahti2017-begivenheden.

Sammen vil Paroc og Lahti2017-organisationen sikre, at konkurrencen bliver en succes, en veludført international begivenhed og en positiv oplevelse både for atleter og tilskuere. Dette samarbejde understøttes af en fælles indsats for bæredygtighed, herunder en indsats for at forbedre energi- og materialeeffektiviteten. Lahti2017 ønsker at give et eksempel på finnerne som de mest ansvarlige konkurrencearrangører i verden. Paroc er en innovativ og betroet partner i arbejdet for et bæredygtigt bygget miljø.