PAROC Linio 10 kåret som årets produkt i Litauen

04 feb 2015

Paroc Linio 10 blev lanceret på det litauiske marked i 2014 i forbindelse med, at Paroc opdaterede sit produktsortiment for pudsede facader. Det nyligt lancerede produkt fik en utrolig positiv modtagelse og har nu fået en guldmedalje for kåringen som årets produkt i Litauen. Ved prisoverrækkelsesceremonien overrakte den litauiske statsminister Algirdas Butkevičius prisen til Parocs fabrikschef Jonas Liubertas.

PAROC Linio 10 er en plade af ubrændbar og særdeles energieffektiv stenuldsisolering. Den anvendes som vægisolering i eksisterende og nye bygninger og som bundlag i tyndpudsfacader. Isoleringspladen har optimale egenskaber med hensyn til varmeisolering. Dens ubrændbare egenskaber gør den særligt velegnet til brug i renoverede bygninger.

På grund af den gode dampgennemtrængelighed samler PAROC Linio 10-pladen ikke fugt. Dens høje målfasthed er vigtig ved brug i pudsede facader. Pladen bevarer sin målfasthed, selv når den påvirkes af temperaturforandringer og damp, den forårsager ikke revnedannelse i væggen og gør heller ikke pudsede facader mørkere.

PAROC Linio 10 product of the year 2014 in Lithuania 
Jonas Liubertas (til venstre) modtager prisen af statsminister Algirdas Butkevičius (til højre) i 2012, da FAS B blev kåret som årets produkt i Litauen.