PAROC udgiver sine akustikplader som BIM-objekter

17 sep 2014

Parafon Classic available as BIM-object

 For at give kunder, designere og ingeniører et effektivt værktøj, som de kan bruge, når de arbejder med Parafon-produkterne, lancerer Paroc nu sine første BIM-objekter. De er fremstillet til PARAFON Classic til både Revit og ArchiCAD.

PARAFON Classic er en hvid, ubrændbar, stenuldsbaseret akustikplade til kontorer, skoler, børnehaver, korridorer og offentlige bygninger.

Paroc kommer til at indgå i BIMobject®s unikke og internationale distributionsnetværk, som har en stor rækkevidde samt lettilgængelige objekter, der indeholder alle de nødvendige informationer, som kræves for at skabe et fuldendt projekt.

De fordele, der opstår for brugerne på BIMobject-portalen, er, at de nu har adgang til akustikplader, som fremstilles af en førende producent. De kan bruge disse objekter direkte i deres CAD-, 3D- eller BIM-programmer.

Vi ser det som afgørende for succes, at vores klienter og partnere har adgang til disse avancerede objekter, som indeholder al den information, de skal bruge for at skabe et fuldendt projekt.

"Byggeprojekter bliver mere og mere komplekse med en informationsstrøm, der er vanskelig at overskue. Vi ser det som afgørende for succes, at vores klienter og partnere har adgang til disse avancerede objekter, som indeholder al den information, de skal bruge for at skabe et fuldendt projekt," siger Maria Mehner, Communications & Marketing Manager Paroc Scandinavia.

Følg linket for at downloade Parocs BIM-objekter gratis >>