Mika Toikka bliver ny Chief Marketing Officer i Paroc

05 maj 2014
Mika ToikkaMika Toikka er blevet udnævnt til Chief Marketing Officer i Paroc, som er den førende isoleringsproducent i Østersøområdet, og han indtræder desuden i Paroc Groups ledelsesteam fra og med den 28. april 2014.

Paroc er den førende aktør inden for energieffektive isoleringsløsninger. Virksomhedens produktportefølje er yderst interessant, og de emner og megatrends, den beskæftiger sig med, er både aktuelle og vigtige. Jeg glæder mig meget til at blive en del af Paroc-teamet og være med til at drive forretning på en måde, der giver os mulighed for at gøre en forskel", siger Mika Toikka.

Mika Toikka har bred erfaring inden for markedsføring, markedsudvikling, salg, kundeoplevelser og opbygning af varemærker fra flere internationale virksomheder. Han kommer til Paroc Group fra den finske stålvirksomhed Outokumpu, hvor han indtil for nylig bestred stillingen som Vice President of Marketing. Før det var han ansat som Senior Manager of End Users and Project Sales i Outokumpu og Senior Manager of Group Customer Metrics i TeliaSonera.

Læs mere om Parocs Groups ledelsesteam >>