Nu lancerer vi PAROC Panel Design add-on til ArchiCAD

12 apr 2013

Paroc tager nu det første skridt ind i BIM verdenen og lancerer værktøjet PAROC Panel Design add-on. Værktøjet supplerer arkitektens værktøjskasse med et simpelt 3D-modellering værktøj til at designe facader med PAROC sandwichelementer.

Paroc Design Toolsl

PAROC Panel Design add-on til ArchiCAD fungerer som et grundlæggende arkitektværktøj i forbindelse med design af facader. Det omfatter et bredt udvalg af sandwich elementer. Du kan vælge imellem diverse element modeller og farver såvel som definere de tekniske egenskaber, der er nødvendige for byggeriet. Desuden dækker tilføjelsesprogrammet også forskellige inddækningsalternativer og hjørneløsninger, f.eks. sammen med PAROC hjørne element. Tilføjelsesprogrammet PAROC Panel Design omfatter også en listefunktion, der beregner antallet af elementer og inddækninger anvendt i byggeriet.

Tilføjelsesprogrammet PAROC® Panel Design fungerer sammen med Windows og Mac med ArchiCAD-versionerne 15 og 16 og kan downloades fritt her.

 

Yderligere oplysninger:
Niklas Karlsson, Product Manager, Paroc Panel System Oy Ab, +358 468768724. niklas.karlsson@paroc.com
Maria Mehner, Communications and Marketing Manager Scandinavia, +46 500 46 91 78. maria.mehner@paroc.com 


Paroc er en af Europas førende producenter af energieffektive løsninger. Vores operationer er baseret på kunde- og personalefokus, kontinuerlig innovation, lønsom vækst samt bæredygtig udvikling. Parocs produktudvalg omfatter bygningsisolering, teknisk isolering, marineisolering, præfabrikerede enheder samt akustiske produkter. Produkterne fremstilles i Finland, Sverige, Litauen og Polen og også (med begyndelse i 2013) i Rusland. Paroc har salgskontorer og repræsentanter i 13 europæiske lande. Paroc Group ejes af en gruppe banker og øvrige institutionelle investorer samt – som en mindre ejer – Parocs personale. Vores omsætning i 2012 var € 430 mio., og det gennemsnitlige antal ansatte var 1.990. www.paroc.dk