Paroc Ydeevnedeklaration er allerede tilgængelig

20 jun 2013
Declaration of Performance  I henhold til den nye EU Forordning gældende for byggematerialer, CE mærkning vil blive obligatorisk i alle EU lande for de byggematerialer, der har en harmoniseret produkt standard eller for hvilke producenten har opnået Europæisk Teknisk Godkendelse (ETA). De produktegenskaber, som er CE mærket bør være angivet ved en standardiseret Ydeevnedeklaration fra den. 1 Juli 2013. 

Paroc produkter er allerede CE mærket, derfor den ovennævnte ændring gælder kun for angivelse af produktegenskaber i overensstemmelse med den Standardiserede Ydeevnedeklaration. Ydeevnedeklarationen angiver alle påkrævede egenskaber af den pågældende produktgruppe samt egenskaber af de anvendte løsninger i overensstemmelse med harmoniserede standarder.

Ydeevnedeklarationen er allerede tilgængelig på Paroc internetsiden og vores kunder vil modtage adresse til denne side sammen med fragtbrevet, som følger med i alle leverancer. Den individuelle Ydeevnedeklarationsnummer vil blive angivet på produktets etikette for at lette søgning af de nødvendige dokumenter.

Den nye EU Forordning for byggematerialer gælder for alle produktgrupper, som Paroc tilbyder bortset fra nogen supplerende byggeprodukter for hvilke der ikke gælder nogen harmoniseret produktstandard.