PAROC udvider produktsortimentet inden for Conci™

30 maj 2013

Nu har Paroc, en af Europas førende producenter af stenuldsisolering, udvidet sit produktsortiment PAROC® Conci™ med produkter til udvendig tætning af klimaskærmen. PAROC® Conci™ er en fællesbetegnelse for de produkter, som skaber en tæt klimaskærm, indvendigt og nu også udvendigt.

Paroc ConciMarkedets krav om et lavere energiforbrug skaber nye forudsætninger – og nye muligheder – for specialtilpassede tætningsprodukter, som optimerer isoleringens funktion. PAROC® Conci™ blev lanceret i 2012 med tætningsprodukter til indvendig lufttætning og suppleres nu med produkter til udvendig tætning af klimaskærmen.

– Uanset hvordan bygningen varmes op, er det nødvendigt med en velisoleret og tæt klimaskærm. For at klimaskærmen kan være effektiv, skal den være lufttæt indvendigt og have en yderside, som optimerer isoleringens funktion ved at beskytte mod vindpåvirkning og udefrakommende fugt. Hvis man skal bygge energi- og tidseffektivt, har man ofte brug for specialtilpassede produkter for at gøre klimaskærmen fuldstændig tæt, siger Pär Gustavsson, produktchef i Paroc Bygningsisolering

PAROC XMU 002Et af de nye produkter, som Paroc har udviklet for at udvide produktsortimentet yderligere, er et helt nyt undertag i pladeform.
– Sammen med Smurfit Kappa har vi fremstillet et undertag, som er vandtæt, trædesikkert og P-mærket af SITAC. Undertaget er i pladeform, og der kræves ingen afstandslægter ved lægning. Det gør lægningsprocessen effektiv, sikker og tidsbesparende, siger Pär Gustavsson.  



Få yderligere oplysninger ved at kontakte:
Pär Gustavsson, produktchef i Paroc Bygningsisolering, tlf. +46 500-46 93 54
Maria Mehner, Communications and Marketing Manager Scandinavia, tlf. +46 500 – 46 91 78 
Billeder til fri publicering, Åsa Eriksson, Communications specialist tlf. +46 500-46 90 77