Paroc leverer byggelementer til den prisbelønnede Tele2 Arena

14 mar 2013

I forbindelse med branchedagene PLÅT13 i sidste uge modtog arkitektbureauet White PLÅTPRISET for sit arbejde med den spektakulære Tele2-arena i Stockholm. Paroc Panel System har leveret alle yder- og indervægge til den nu prisbelønnede arena.

Samlet drejer det sig om næsten 27.000 m2 PAROC-elementer samt 30.000 m2 isolering til det store tag. Til den spektakulære arkitektur med de runde former er PAROC-elementerne blevet monteret lodret. I arenarummet er der blevet monteret 6.200 m2 perforerede PAROC-elementer af hensyn til optimal lydisolering.

White har gjort et fantastisk arbejde med arkitektur, og vi er glade for, at vi har været i stand til at realisere deres vision, siger Mikael Vestermark.

– Det er en fantastisk bygning fyldt med byggetekniske udfordringer, men det har også logistisk været uhørt presset. Et så stort byggeri i det centrale Stockholm kræver minutiøs planlægning. Losningen måtte eksempelvis ikke tage mere end 15 minutter pr. lastbil, og løftningen af elementerne til monteringsstedet er tilmed sket ved brug af helikopter, fortæller Mikael Vestermark, områdechef for Stockholm Paroc Panel System AB.