Pressemeddelse: Paroc Group udnævner Igor Shatz til direktør for Rusland

12 nov 2012
Paroc Group udnævner Igor Shatz til landechef med ansvar for Paroc Rusland pr. 1. november 2012. Igor Shatz træder ind i Paroc-koncernens direktion.

Igor Shatz, Landechef for Paroc Rusland

Igor Shatz (44) er blevet udnævnt til landechef med ansvar for Paroc Rusland pr. 1. november 2012. Igor Shatz træder ind i Paroc-koncernens direktion.
Igor Shatz har en stærk industrierfaring fra forskellige direktørstillinger. Har har arbejdet i bryggeribranchen, men har også erfaring fra byggebranchen. I sin seneste stilling var han administrerende direktør for Heineken Brewery LLC i Skt. Petersborg.

Igor Shatz har en teknisk baggrund og er uddannet maskiningeniør fra Skt. Petersborg skovingeniørakademi. Har har også baggrund inden for økonomi og virksomhedsledelse med eksamen fra Skt. Petersborg militære tekniske universitet og en MBA i det norske MBA-program.

"Vi er meget glade for, at have Igor hos Paroc. Han har haft en meget succesfuld karrierevej i direktørstillinger i forskellige industrivirksomheder på det russiske marked. Med sin gode kundeorientering og produktionskompetence bringer Igor værdifuld viden til Paroc og styrker virksomhedens vækststrategi," siger Kari Lehtinen, koncernchef for Paroc-koncernen

Igor Shatz efterfølger den tidligere landechef for Paroc Rusland, Oleg Ermakov, som er blevet udnævnt til salgsdirektør for Paroc Technical Insulations på det russiske marked.