Pressemeddelse: Paroc modtager stor pris til international konference

15 okt 2012

Paroc-koncernen, der fremstiller energibesparende isolering, blev valgt til Årets globale isoleringsvirksomhed til Global Insulation-konferencen, den vigtigste årlige begivenhed for isoleringsbranchen.

Begivenheden, der blev afholdt i Letland i slutningen af september, samlede internationale isoleringsproducenter og byggeeksperter og forskere fra mange universiteter. Der var deltagere fra 19 lande, herunder Sydkorea og Canada.

Prisen, som Paroc modtog, Årets globale isoleringsvirksomhed 2012, var hovedsageligt baseret på virksomhedens pionerrolle inden for opmærksomhed på miljøpåvirkning. Panelet roste også Parocs innovative isoleringsløsninger til renoveringsprojekter.

Parocs økologiske, sociale og økonomiske dimensioner inden for bæredygtighed demonstreres i virksomhedens arbejde hen imod mere effektiv anvendelse af ressourcer og energi. Den samlede energibesparelse, der opnås ved god isolering af bygninger, er både fra et individuelt og socialt perspektiv den vigtigste fordel ved bæredygtige aktiviteter.

Høj energieffektivitet i bygninger er et aktuelt emne over hele verden. Isoleringsløsninger spiller en central rolle i vore bevægelse hen imod bæredygtige og sikre passiv- og nulenergihuse, siger Kari Lehtinen, koncernchef for Paroc-koncernen.