Hygiejniske løsninger med PAROC sandwichelementer

Tætte PAROC elementkonstruktioner med glatte overflader er perfekte til anvendelse inden for brancher, hvor hygiejneforholdende er exceptionelt høje, f.eks. elektronik-, levnedsmiddel- og lægemiddelindustrien. PAROC elementer anvendes typisk i områder til forarbejdning af levnedsmidler, distributionslagre, kølerum og butikker.

PAROC elementer

PAROC smooth elementerne fremstilles med helt glatte overflader. Elementerne leveres til vægge og lofter med hårdføre overflader, der er nemme at rengøre. Overflader til indendørs brug har en belægning af polyester. Til interiør med høje hygiejniske krav kan du vælge PVDF-belægning med en lys farve. Rustfrit stål leveres efter ønske.

FoodSafe-overflader

Levnedsmidler skal håndteres, forædles og emballeres på en hygiejnisk måde. Glatte overflader og tætte fuger uden smudsfælder gør, at det er nemt og hurtigt at rengøre elementerne. På grund af elementernes robuste sandwichkonstruktion er det muligt at anvende lange spændvidder, både ved lodret og vandret montage. Hvis rammen placeres på bygningens yderside, får den hygiejniske og frie indendørsoverflader.

Rent og hygiejnisk detaljedesign 

Hygiejniske områder kræver specifikke detaljeløsninger. Til levnedsmiddelindustrien tilbyder Paroc Panel System en opstilling af specialfremstillede detaljer, der hjælper dig med at finde de rette tekniske løsninger til mere krævende anvendelsesområder. I hygieniske områder skal alle overflader, fastgørelsessystemer og beslag være fuldstændig tætte og glatte, så der ikke ophobes støv og snavs på overflader.    

 Fastgørelse af PAROC elementer til gulve i levnedsmiddelindustrien  Fastgørelse af PAROC elementer i hjørner ved lodret montage

Fastgørelse af PAROC elementer til gulve
i levnedsmiddelindustrien

Fastgørelse af PAROC elementer
i hjørner ved lodret montage

Enkelt at vedligeholde

God økonomi er en kombination af bygnings- og vedligeholdelsesomkostninger. Vedligeholdelse er væsentligt, især rengøring inden for levnedsmiddelbranchen. PAROC elementer har glatte overflader og vand- og lufttætte, hygiejniske fuger uden smudsfælder. Sammen skaber det væg- og loftskonstruktioner, der er nemme at holde rene.