PAROC sandwichelementer forhindrede branden i at sprede sig i Dalco Foods brandPAROC elementløsninger er et pålideligt alternativ i alle tilfælde, hvor der kræves brandsikre konstruktioner for at beskytte liv og ejendele. Paroc tilbyder en komplet løsning til brandsikre bygninger med ubrændbare elementer og specialdesignede detaljer og tilbehør.

PAROC elementer er ubrændbare 

Vores elementer er ubrændbare og klassificeret i Euroklasse A2-s1,d0, elementkernen af PAROC structural stenuld er klassificeret i Euroklasse A1. PAROC elementkonstruktioner opfylder kravene for brandmodstand op til fire timer i vægge og op til en time i lofter.

Brandmodstandstest for 150 mm tykt PAROC element, type AST® F

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

 

EI-M-klassificeret brandvæg

PAROC elementer i EI-M-klassificeret brandvæg

Brandskillevægge med PAROC elementer er testet og klassificeret i klasse EI-M 60…EI-M 120 iht. standarderne EN 1364-1 og EN 1363-2. Kontakt Paroc Panel System for at få flere oplysninger.

Brandsikre detaljeløsninger 

Ved brand fungerer PAROC elementerne som en linjekonstruktion. Derfor skal du anvende de rette detaljer, når du planlægger brandsikre konstruktioner, så hele konstruktionen opfylder kravene til stabilitet, isolering og tæthed. Husk også, at det ikke er tilladt at overføre laster fra f.eks. tagkonstruktioner ned i en brandklassificeret elementkonstruktion.

Hvad sker der i tilfælde af brand?

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

 

Når du planlægger brandskillekonstruktioner, er det vigtigt at vælge det rette PAROC element sammen med de rette detaljeløsninger for at opfylde kravene til brandsikkerhed. Paroc Panel System tilbyder godkendte detaljeløsninger, der garanterer elementkonstruktionens funktion.  

PAROC elementer med fleksibel fastgørelse til betontag Fastgørelse af PAROC element med hatteprofil i ikke gangbart loft
PAROC elementer med fleksibel fastgørelse til betontag

Fastgørelse af PAROC element med hatteprofil i ikke gangbart loft

Fastgørelse af PAROC element til gulv med L-profil på begge sider, vandret eller lodret montage PAROC elementfuge i brandklassificeret indervæg

Fastgørelse af PAROC element til gulv med L-profil på begge sider, vandret eller lodret montage

PAROC elementfuge i brandklassificeret indervæg


Tæthed

PAROC elementer til brandklassificerede vægge leveres uden tætning i fer/not samlingen, hvilket er tilstrækkelig tæt for varme brandgasser. Anvend ubrændbar PAROC stenuld til at tætne gennemføringer og fuger. 

 

Gennemføringer

Gennemføringer i PAROC elementer

I brandskillevægge skal gennemføringer overholde samme brandklasse som selve konstruktionen. De skal være tilstrækkeligt tætte og forhindre varmeoverføring fra den varme side til den kolde. Gennemføringer isoleres med ubrændbar PAROC stenuld.