PAROC sandwichelementerPAROC elementer er førsteklasses sandwichelementer med yderside af stålplade og en kerne af PAROC structural stenuld. Sandwichelementernes styrke skyldes vedhæftningen mellem yderlagene og kernen. Dette giver en sandwichkonstruktion, der har alle de egenskaber, der er påkrævet for ydervægge, indervægge og lofter.

Utallige arkitektoniske muligheder  

PAROC elementmodeller og formede elementer, der fås i mange forskellige farver, giver ubegrænsede muligheder for arkitektonisk design af facader. PAROC elementernes høje styrke gør det muligt at beklæde dem med yderligere materiale. Læs om vores mange referenceprojekter for at få ideer og inspiration fra hele verden. 

Enestående teknisk ydelse  

PAROC elementkonstruktioner opfylder nutidens krævende byggestandarder. Ikke-brændbarhed og brandmodstand i op til fire timer garanterer høj brandsikkerhed i bygninger. Elementernes høje styrke og stivhed medfører store spændvidder og minimal udbøjning ved konstruktion. Sidst men ikke mindst medfører god varmeisolering uden kuldebroer og pålidelig tæthed en høj energieffektivitet.

Elementtype

Anvend PAROC sandwichelementer til facader, indervægge og lofter. Alle vores elementer er baseret på Advanced Structural Technology AST® og PAROC structural stenuld af høj kvalitet. PAROC elementer fås i fem elementtyper (AST® T, AST® S, AST® F, AST® E og AST® L), som alle har forskellige tekniske egenskaber. Dette indebærer, at elementets egenskaber afhænger af, hvilken elementtype du vælger, og ikke kun hvilken elementmodel, du vælger.

Elementmål

PAROC elementer fås i følgende tykkelser: 50, 80, 100, 120, 150, 175, 200, 240 og 300 mm. Elementbredden er 1.200 mm (dækkende bredde 1.196 mm), og den maksimale længde er 12 m.

PAROC flexI visse tilfælde kan det være mere praktisk at anvende elementerne PAROC® flex med en elementbredde på 300-1100 mm. Elementerne PAROC® flex fås i alle elementmodeller med en tykkelse på 80-240 mm undtagen PAROC® shadow.