Det er enkelt og hurtigt at montere PAROC elementerDet er enkelt og hurtigt at montere PAROC elementer. Elementerne er lette, praktiske og kan monteres i næsten alt slags vejr. Da elementerne leveres helt færdige, er overfladebehandling på byggepladsen ikke nødvendig. Desuden tilbyder Paroc Panel System leverings- og montagedokumenter, der hjælper dig med at forberede alt fra montage til byggepladslogistik.

PAROC® Monteringshjælp

At sikre arbejdsmiljøet og kvaliteten ved montering bliver stadig vigtigere i en effektiv byggeproces. Paroc tilbyder nu en række nye hjælpemidler, som bidrager til mere sikker montering:

Spændeværktøj – lejes pr. projekt 
Sikkerhedsline – lånes ud mod depositum
Regnbeskyttelse – købes i ruller på 6,5 meter

Klik her for at få nærmere oplysninger og arbejdsinstruktioner.

Kontakt vores regionale salgskontor for at leje udstyret.

Effektiv byggepladslogistik

For at du skal kunne planlægge arbejdsfaser på byggepladsen, tilbyder Paroc Panel System montagetegninger med kodede elementer og kolliplacering, inden elementerne leveres. Ved hjælp af vores detaljerede montageanvisninger, passende tilbehør, projektspecifikke, detaljerede tegninger og træning i, hvordan du kommer i gang på byggepladsen, går det hurtigt og enkelt at montere elementerne.

Elementer i montagerækkefølge

Paroc Panel System anvender arkitektoniske tegninger til at udarbejde elementtegninger, der omfatter afskæringslængder. Samtidig udarbejdes de nødvendige montagetegninger og kollifortegnelser. Elementerne pakkes i montagerækkefølge i holdbar emballage. Efter ønske kan specialskæringer iht. planlægningsbilag udføres på fabrikken. 

Sikre løfteredskaber

Anvend trygge og testede LiftAid løfteredskaber til at montere elementerne på en effektiv måde. Ved at anvende disse praktiske og patenterede redskaber kan PAROC elementer løftes ved vandret og lodret montage. Kontakt vores regionale salgskontor for at leje redskaberne. 

Montagepartnere

Bed salgspersonalet hos Paroc Panel System om at anbefale kyndige montagefirmaer med uddannelse i montage af PAROC elementer.