PAROC elementer er førsteklasses sandwichelementer med yderside af stålplade og en kerne af stenuld. De anvendes hovedsagelig i facader, indervægge og lofter i kommercielle, industrielle, kontor- og offentlige bygninger.

Løsninger med sandwichelementer indeholder alt, du behøver for at færdiggøre en konstruktion: elementer, fastgørelser, beslag, profiler, tætninger, løfteredskaber samt teknisk support i allerhøjeste klasse. PAROC elementløsninger opfylder alle kravene inden for moderne byggeri: attraktivt design, glimrende brandsikkerhed, lange spændvidder, korte konstruktionstider, energi- og omkostningseffektivitet. Vi tilbyder også løsninger, hvor der stilles særlige krav som f.eks. ekstra brandsikkerhed, hygiejne, god akustik og attraktiv arkitektur. Sammen med optimal detaljeudformning opfylder disse moderne løsninger med sandwichelementer alle krav til teknik, æstetik og budget for alle involverede parter i et byggeprojekt.

Paroc Panel System tilbyder også en unik servicepakke, der er baseret på vores ekspertise og 25 års erfaring. Vores pålidelige og fleksible aktiviteter gør det nemmere at lede byggeprojekter fra projektplanlægning til montage. Servicepakken inkluderer fuld support, der giver problemfrit design, nøjagtige leverancer og hurtig montage til så lave omkostninger som muligt.