Ny Østergade, København

På den sidste ledige byggegrund i Københavns middelalderby har Praksis Arkitekter i samarbejde med Carsten Juel-Christensen skabt en markant hjørnebygning, der føjer sig ind i det historiske bymiljø.

Bygningen er opført med PAROC Linio 10 som ingår i StoTherm MIneral, system på de nederste etager og et ventileret, StoVentec facadesystem på penthouseetagen.

Til gadeplan er bygningen beklædt med en forholdsvis grov naturstensbeklædning. Mens de andre etager er pudsede.

Projektet er præmieret af flere gange bl.a. Årets Arne, Årets Byggeri og Publikumsprisen og Bygningspræmiering af Københavns Kommune. Projektet er desuden nomineret til Mies van der Rohe Award.

Facadepladen PAROC Linio 10 er en plade af ubrændbar stenuldsisolering, der anvendes som isolering i tyndpudsfacader i eksisterende og nye bygninger. Isoleringspladen har meget gode egenskaber med hensyn til varmeisolering og modstandsdygtighed over for alkaliske stoffer. Den absorberer ikke fugt og reagerer ikke på temperaturforandringer. Med PAROC Linio 10 kan man skabe et glat pudsbærende lag til tyndpuds, samtidig med at man opnår forbedret lydisolering og minimerer risikoen for brandspredning.

Anvendte produkter: PAROC Linio

Projektoplysninger

Kategori
  • Vægisolering
År 2021
Land Danmark
Adresse Ny Østergade 24
Postnummer og by København 1101

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.