Kol & Cocktails, Restaurant, Malmø, Sverige

I 2017 åbnede restaurant-konceptet KOL & Cocktails i Malmø. Et sted, hvor man kan starte med en cocktail, spise en middag fra kulgrillen og derefter øge tempoet senere på aftenen, når natklubben starter. Sammen med Bornstein Lyckefors Arkitekter har man i de gamle lokaler skabt en restaurant i et moderne industrielt vintage-design med rå detaljer kombineret med varme farver. De generøse lokaler på 670 kvadratmeter rummer plads til 140 siddende madgæster og 75 i baren.

Anvendte produkter:

PARAFON STEP
PARAFON Palette
 

 

 

Bornstein Lyckefors Arkitekter har brugt Parocs forsænkede loft PARAFON Step, som de også har været med til at udvikle. PARAFON Step findes i flere varianter, PARAFON Step for Grids, der monteres i den nedhængte bærende konstruktion, og som her på KOL & Cocktail PARAFON Step Direct, der limes på loftet. I de omgivende lokaler er der også anvendt PARAFON Palette, kant D2 med skjult bærende konstruktion, som er valgt i en mørkegrøn tone. 

- Vi har længe savnet et brugbart produkt, der fungerer til sænkede standardlofter og kombinerer god akustik, brandegenskaber og frihed i udformningen. Ofte river vi bare loftet ned. Men med Step er det muligt at skabe noget inden for rammerne af standard, budget og vores egne høje forventninger til slutresultatet, siger Andreas Lyckefors hos Bornstein Lyckefors Arkitekter.

Joel Gödecke, arkitekt hos Bornstein Lyckefors Arkitekter, der også har arbejdet med projektet, siger, at der er to vægtige grunde til, at man har brugt PARAFON Step i KOL & Cocktails:

- Den første er, at det giver en dæmpet, men varieret baggrund for restauranten. Den anden grund er, at det er os, der udviklede Step sammen med Paroc, hvilket vi er meget stolte over. 

Allerede i åbningsåret blev KOL udnævnt til årets restaurant i Malmø under Malmö Citysamverkans galla:

"Køkkenet, baren, betjeningen, musikken – alt dette væves sammen til en dejlig oplevelse i stilfuldt indrettede lokaler med et Malmø-twist", skriver juryen i sin begrundelse.

 

Projektoplysninger

Kategori
  • Akustik
År 2018
Land Sweden
Adresse Kalendegatan 16
Postnummer og by 211 35 Malmö
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.