Kartonfabrikken Gruvön, Sverige

Den 12. december 2016 vedtog BillerudKorsnäs’ bestyrelse den største fremtidssatsning i selskabets historie og en af de største i Sverige i de seneste år. Investeringen beløber sig til 7,6 milliarder svenske kroner. Satsningen foretages på baggrund af den stigende efterspørgsel på bæredygtige emballageløsninger til mad og drikke i hele verden. Denne fabrik er den første af sin slags i verden og skal med smarte emballageløsninger reducere fossil afhængighed, klimapåvirkning og affaldsproduktion og samtidig øge fødevaresikkerheden.

Meget af den tekniske isolering har Bilfinger Industrial Serivices stået for. De har valgt at bruge flere af Parocs produkter, da de har egenskaber egnet til industrielle miljøer.

– Vi har valgt rørskåle, netmåtter og rillede plader fra Paroc til projektet. Dette er på grund af produkternes egenskaber sammen med prisen, siger Morgan Vestlund hos Bilfinger Industrial Services.

Anvendte produkter:

PAROC Hvac Rørskåle
PAROC Pro Wired Mats
 

 

 

Kartonmaskinen, der er bestilt hos den tyske Voith Paper under navnet KM 7, er 350 meter lang, otte meter bred og 17.000 tons tung. Den maksimale kapacitet på 550.000 tons pr. år svarer til 100 millioner enliters-mælkekartoner i døgnet.

Produktionen forventes at starte i 2019.

 

 

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

Projektoplysninger

Kategori
  • Procesindustri
  • HVAC
År 2018
Land Sweden
Adresse STORJOHANNS VÄG 4
Postnummer og by 664 33 Grums
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.