Flerfamiliehuse i Växjö, Sverige

Bydelen Vallen i Växjö ligger mellem Växjösjön og Bergundasjön og består dels af toplans-rækkehuse og dels af et højhus med 6-8 etager. Fra flere lejligheder i højhuset har man udsigt over begge søer. Vallen er en del af Välle Broar, som er et af Växjö Kommunes områder med træbygninger.

Bygningerne er isoleret med PAROC WAS 35 (Klimaplade ZERO™). Klimaplade ZERO™ anvendes til isolering af eksisterende og nye ventilerede ydervægge. 
– I bydelen Vallen passer netop denne type isolering godt, idet kernen er af træ. Selve isoleringsarbejdet forløb uden besvær i høj grad på grund af den hurtige montering, som Klimaplade ZERO™ indebærer, siger Anders Fransson, PAROCs repræsentant i projektet. 


Anvendte produkter:

PAROC WAS 35 (Klimaplade ZERO™)
 

Billeder: Växjöbostäder

 

 

Projektet er blevet drevet af Växjöbostäder og det private selskab Midroc. Växjöbostäder opkøbte Värends Entreprenad, der arbejdede med et limtræsbaseret søjle-bjælkesystem, mens Midroc kontaktede GBJ Bygg, der bygger i massivt træ. Yderbeklædningen varierer med facader i plademateriale, træpaneler, puds og cederspåner. Alle huse er projekteret efter Växjö Kommunes energiplan, Miljöbyggnad Silver og følger Växjö Kommunes træbygningsstrategi.

 

Projektoplysninger

Kategori
  • Vægisolering
År 2018
Land Sweden
Adresse Sjövallavägen 43
Postnummer og by 352 59 Växjö
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.