Flerfamiliehuse i Växjö, Sverige

Ved Trummens Strands bygges 65 ejerlejligheder i bydelen Geologen i Växjö. Naturen er helt nærværende i de smukke omgivelser og strandarken samt i lejlighederne med trærene detaljer og udsigt over søen Trummen. Bydelen Geologen er en del af den store udbygning, der finder sted omkring søen Trummen i Växjö, hvor beliggenheden ved stranden giver en smuk udsigt over søen og på samme tid nærhed til universitetet og promenaden.

Bygningerne er isoleret med PAROC WAS 35 (Klimaplade ZERO™). Klimaplade ZERO anvendes til isolering af eksisterende og nye ventilerede ydervægge. I bydelen Geologen passer netop denne type isolering godt, idet skelettet er af træ. Stenulden bidrager også til et sikrere miljø, da stenuld er ubrændbar. 

Anvendte produkter:

Paroc Klimaplade ZERO™
 

 

 

At bydelen Geologens bygges med en kerne af solidt træ, giver mange fordele både for miljøet og for beboerne. For miljøet er det klart, at massivt træ er et helt naturligt og fornyeligt materiale. For beboerne er der flere markante fordele. Catharina hos GBJ Bygg fortæller mere:

– Massivt træ har en tæthed, der gør indetemperaturen stabil; du undgår, at lejligheden bliver for varm om sommeren eller iskold om vinteren. Du får simpelthen et sundere indeklima. Lydisoleringen bliver også god med en massiv trækerne. Vi har bygget flere boligprojekter i massivt træ og har gode erfaringer, siger Catharina Haglund hos GBJ Bygg, der er ansvarlig for byggeriet.

Indflytning forventes at finde sted i løbet af 2019.

 

Projektoplysninger

Kategori
  • Vægisolering
År 2018
Land Sweden
Adresse Anna Koskulls gata 3
Postnummer og by 35222 VÄXJÖ
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.