Flerfamiliehuse i Kalmar, Sverige

I det smukke Snurrom i Kalmar bygger bygherrerne I Am Home og Gyllene Parken 87 nye lejligheder i forbindelse med et spændende boligkoncept, hvor der er fokus på bæredygtige løsninger og hyggelige boliger.

Lejlighederne i Gyllene Parken skal være andelsboliger. Det betyder, at man skal betale et væsentligt lavere indskud, end hvis man køber en ejerlejlighed, og så får man også større indflydelse end i en traditionel lejebolig. Det bliver en lys og stilren beboelsesejendom tæt på naturen og med gode transportforbindelser. Lejlighederne vil variere i størrelse, således at man kan få 1-3 værelser, og de bygges med fuldt udstyret køkken og vaskerum og med balkon eller terrasse. De forventes at være indflytningsklare i slutningen af 2018.

Entreprenøren Multibygg har fået totalentreprisen og står for alt lige fra jordarbejde til elinstallationer. 

Dele af ydervæggene er betonvægge, som skal isoleres med PAROC Klimaplade ZERO™ med den nye fastgørelsesmetode til betonunderlag. Eftersom et af projektets primære mål er energieffektivitet med et lufttæthedskrav på 0,2 l/s m², er den energieffektive plade Klimaplade ZERO™ særligt velegnet. 

Anvendte produkter:
Klimaplade ZERO™
 

Projektoplysninger

Kategori
  • Vægisolering
År 2018
Land Sweden
Adresse Malörtsvägen
Postnummer og by 393 61 Kalmar
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.