Innovationshuset Epicenter, Stockholm, Sverige

Innovationshuset Epicenter i det centrale Stockholm er ikke et almindeligt kontorhotel. Man ønsker i stedet at tilbyde et miljø, hvor store virksomheder kan samarbejde med innovationsselskaber i et kreativt og inspirerende miljø. Det er et fleksibelt kontormiljø, hvor hurtigtvoksende virksomheder kan vokse frit. Et sted, der lægger op til tværfagligt samarbejde med en blanding af alt fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder. Epicenter er blevet til i et samarbejde mellem AMF Fastigheter, SIME og Result. Arkitektfirmaet Codesign har været involveret i forskellige faser af projektet, fra forstudiet til den endelige levering.

I Epicenter har man valgt at væve indbydende lounger, café, coworkingområder, studier, innovationslabs og showrooms sammen med mere traditionelle kontorer. Grundmaterialer såsom beton, glas og træ er udgangspunktet for det minimalistiske og lidt rå miljø. To scener til aktiviteter, programmer, forelæsninger og spontane møder er placeret strategisk i tilknytning til indgangen. 

Til Epicenter faldt valget på PARAFON Step, et nyt akustikkoncept, hvor det er muligt selv at bestemme design og farve. For Bornstein Lyckefors er PARAFON Step en loftsløsning, der løser lydproblematikken, samtidig med at den bidrager til helhedsoplevelsen i rummet.

Anvendte produkter:

PARAFON Step

Projektoplysninger

År 2016
Land Sverige
Adresse Mäster Samuelsgatan 36
Postnummer og by 111 57 Stockholm
Arkitekt Codesign

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.