Demensboliger i Falköping, Sverige

Falköping kommune sigter mod fremtiden og opfylder kravene i plejen med et helt nyt demenscenter. I den plan, der blev vedtaget af socialudvalget i april 2013, blev det konkluderet, at Falköping kommune mangler et center for demenspleje.

I januar 2016 besluttede socialudvalget, at demenscentret skulle bygges i overensstemmelse med socialudvalgets intentioner og mål for virksomheden. Demenscentret bygges ved Fåraberget. Bygningen vil få et areal på omkring 9.000 kvm.
Bygningerne er isoleret med PAROC eXtra, som er en universel isoleringsplade, der er fremstillet af ubrændbar stenuld, og som anvendes til varmeisolering, lydisolering og brandsikring af f.eks. vægge, loftsrum og gulve i alle slags bygninger.

Anvendte produkter:
PAROC eXtra
 

 

 

Følgende faciliteter er planlagt til at indgå i demenscentret:
• 70 boliger med demenspleje opdelt i grupper på omkring ti mennesker omkring fællesrum til beboernes samvær og måltider.
• 10 pladser til kortvarigt ophold, aflastningsophold, skiftepleje og tilstødende fællesrum.
• Et fælleshus med lokaler til dagaktiviteter for demente, tilberedningskøkken, rummeligt mødelokale, lokaler til arbejdsledelse, sygeplejersker og andet personale beskæftiget med demenspleje samt pause- og omklædningsrum for personale.
• Forbindelsesgang, der muliggør intern forflytning mellem forskellige huse/afdelinger i demenscentret.
• "Sansehave", hvor forskellige dele kan placeres både udendørs og indendørs.

 

 

Projektoplysninger

Kategori
  • Vægisolering
År 2018
Land Sweden
Adresse Norra Tvärvägen
Postnummer og by 520 43 Falköping
Entreprenør

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.