Løsuld

Løsuld

Spar energi og reducér CO2 udslippet med PAROC Løsuld

Isolering med løsuld er en særdeles udpræget isoleringsløsning til bjælkelag, åbne loftsrum, skråtage og hulrum i teglmure.

For husejeren betyder det:

  • Lavere udgifter til opvarmning
  • Bedre indeklima
  • Mindre klimapåvirkning

Isolering af loftet med Paroc Løsuld er en effektiv metode til at sænke omkostningerne til opvarmning. Paroc løsuld er ideel til isolering af lofter, idet løsulden udfylder alle hjørner og kroge, slutter tæt omkring gennemføringer, ventilationsrør og skorstene. Løsuld fungerer optimalt, hvad enten der er tale om nybyggeri eller energirenovering af ældre boliger. Parocs løsuld er en brandsikker isoleringsløsning, som kan anvendes både ved nybyggeri og renovering.

Løsuldsprodukter

 

PAROC Løsuld er ubrændbar stenuldsisolering, som er ideel til varmeisolering af bjælkelag, åbne loftsrum, skråtage og hulrum i teglmure både i forbindelse med nybyggeri og renovering. Den udfylder alle vinkler og kroge og slutter tæt omkring gennemføringer, ventilationsrør og skorsten. 

En bygning isoleret med stenuld forbliver tør, hvilket sikrer en sund kvalitet af indendørs luft og et langt liv i bygningen. Takket være fiberuldstrukturen i kombination med densitet giver den fremragende lydisolering både i væg- og loftkonstruktioner samt ventilationskanaler og rør. Risikoen for selvkonvektion er lille, og tdensiteten gør, at isoleringen ikke blæser rundt.

Læs mere om vores produkter:

PAROCs løsuldssortiment som omfatter BLT 1, BLT 3, BLT 9 og BLT 10, er de uldtyper, der anvendes af certificerede løseuldsentreprenører.. Vi har et netværk af certificerede entreprenører, som med glæde hjælper.SHT 1, PAROC, Pipeline GDS, er en selvstændig løsuldisolering, der bruges i forbindelse med renovering og ekstra isolering af vind- og vindstråle lag. Det har de samme gode egenskaber som BLT 1 og giver den person, som bygger sig selv for at opnå et omfattende isoleringslag uden at ansætte en ekstern entreprenør. Det nødvendige udstyr til installationen kan lejes hos en byggeforhandler.

Se trin for trin hvordan du kan isolere selv >>

Løsninger med løsuld

I dag er løsuld en af de mest almindelige isoleringsløsninger til gitterspær og skrånende tage. Løsuldsisolering fungerer også godt til bagskæringer, skrålofter, vægge og til efterisolering af eksisterende konstruktioner.

Læs mere om disse løsninger:


Gitterspær  Hanebåndsspær Skråtag

 

Efterisolering af bjælkelag  Efterisolering oven på træfiberisolering

 

Løsuldentreprenør

Hvis du skal isolere et større rum eller ikke har mulighed for selv at gøre arbejdet, kan du ansætte en entreprenør. Paroc har et netværk af uafhængige Løsuldsentreprenører. De er alle højtuddannede og har omfattende erfaring med både efterisolering og installation. Efter en indledende inspektion, får du et tilbud og forslag til mulige løsninger. Arbejdet går hurtigt og isoleringen er normalt på plads efter blot få timer.

Hvor er nærmeste entreprenør?

 

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.