Nogle gange skal de gemmes væk, og andre gange skal de fremhæves for at forstærke helhedsindtrykket.Uanset hvad er den bærende konstruktion altid meget vigtig.

Ud over vores eget sortiment af lydabsorbenter kan vi, via vores samarbejde med Armstrong Ceilings og Cipriani, tilbyde et stort antal systemer af bærende konstruktioner. Vi kan også bestille alle tænkelige typer tilbehør og detaljer hos vores samarbejdspartner, noget som skaber rige variationsmuligheder ved montering af lofter. 

Armstrong Ceilings har løsninger til alle typer lofter og interiører – fra de helt enkle til de helt unikke. Præcis som os ser de loftet som en vigtig del af et rums interiør og funktion.

Som forhandler i Norden af Armstrongs bærende konstruktioner til sænkede lofter kan vi i princippet tilbyde et ubegrænset sortiment. Her er nogle af vores mest anvendte bærende konstruktioner:

Bærende konstruktion, standard: Prelude 15, Prelude 24, Prelude 35
Med ekstra styrke: Prelude Sixty2
Med forstærket rustbeskyttelse: Prelude 24 CR
Bærende konstruktion, designer: Interlude og Silhouette
Bærende konstruktion, hygiejne: Clean Room

Armstrongs bærende konstruktioner er af højeste kvalitet og har mange innovative funktioner. De kan kombineres på mange forskellige måder, har et smart produktdesign, som gør  dem lette at montere, og har desuden ekstra vridningsstivhed og stabilitet. Takket være deres patenterede form har de desuden en meget høj vertikal styrke og er lette at skære til.

Og så giver det et ekstra plus, at brandudstansede bæreprofiler er standard i de mest anvendte bærende konstruktioner. En brandudstanset bærende konstruktion indebærer, at udstansningen giver efter og optager den udvidelse, der kan ske i materialet, når det opvarmes ved brand. Det betyder, at profilerne forbliver plane, og loftet holdes intakt, uden at plader falder ned, og uden at der efterlades sprækker, hvor røg og varme gasser kan trænge ud. Det giver sammen med lydabsorbenter af PAROC® Stenuld – et ubrændbart produkt  – en meget god beskyttelse i tilfælde af brand.

Fra Cipriani tilbyder vi supplerende produkter af højeste kvalitet.

Brandudstanset skinnesystem: Teetanium LG 24