Støj forbindes ofte med fabrikker, trafiklarm og mekaniske værksteder. Det er uvelkommen støj, som forstyrrer og besværer både kommunikationen og arbejdet.

Det, at støj kan sløre både samtaler og vigtige signaler, er et problem i sig selv. Men støj kan også forårsage høreskader, kropslige reaktioner og søvnforstyrrelser. Støj kan også påvirke koncentrationsevnen og dermed forringe både arbejdspræstationen og sikkerheden. Så der er meget at vinde ved at dæmpe lydniveauet så meget som muligt.

En grundregel, som også gælder i industrielle miljøer, er først at montere et heldækkende, lydabsorberende loft for at minimere udbredelsen af støjen. Derefter kan løsningen suppleres med for eksempel frithængende bafler og vægabsorbenter. Hvis støjkilden befinder sig i nærheden af en væg, er det ekstra vigtigt med en vægabsorbent, som modvirker, at lyden reflekteres ud i lokalet. 

Paroc tilbyder et bredt, gennemprøvet sortiment til udsatte miljøer, og der er masser af muligheder for at skabe slidstærke og robuste løsninger og samtidig anvende forskellige farver og monteringsmåder, som tilgodeser det æstetiske udtryk.