Et loft skal helst være funktionelt. Men det behøver ikke at være på bekostning af kreativitet og design. Lofter kan være både praktiske og meget spændende!

Hvide standardlofter monteret i et gittermønster kan ofte være den optimale løsning. Men nogle gange vælges af ren dovenskab. Vi ser en stigende efterspørgsel efter mere variation, når det gælder design, farve og form. Som arkitekt vil du ikke låses fast af standardiserede løsninger, uden at have friheden til at kunne vælge mellem forskellige materialer, farver, former og bærende konstruktioner. Uden at omkostningerne løber kraftigt i vejret.

Mange tænker ikke over eller  glemmer simpelthen, at loftet er en vigtig del af indretningen. Men i så fald overser man en af de vigtigste ressourcer og muligheder i rummet. Det er ekstra sjovt, når funktion og æstetik går op i en højere enhed.

Paroc har et bredt produktsortiment og kan tilbyde loftsløsninger til ethvert behov. Også æstetiske. Hvis en kunde for eksempel ønsker
et livligt loft med farver, billeder eller særlige former, finder man en løsning. En fleksibel produktion gør det muligt at fremstille skræddersyede løsninger.

 

Restaurang Spisa Matbar