PAROC PROOF TAGLAMELSYSTEM

PAROC PROOF TAGLAMELSYSTEM består af taglameller ROL 30 og tagboard ROB 100. Med markedets laveste lambda og største format fremmes energieffektivisering ved både renovering og nybyggeri af svagt hældende tage. PAROC PROOF Taglamelsystem gør det muligt at lave tykke, velisolerede og brandsikre tage med kun to lag isolering på betonunderlag og tre på stålunderlag. Færre lag og taglamellens opbygning sikrer hurtig og ergonomisk lægning og giver et holdbart slutresultat.

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

Hvorfor PAROC PROOF Taglamelsystem?

  • Takket være færre arbejdsgange bliver installationen meget omkostningseffektiv.

  • Takket være lamellens konstruktion fremmes lægningen af de isoleringstykkelser, som kræves i dag for at kunne energieffektivisere. 

  • PAROC PROOF Taglamelsystem kan bruges ved både nybyggeri og renovering og passer lige godt, uanset om underlaget er beton eller stål. På underlag af stål lægges først en underplade af typen Underplade ROS 30.

  • Fordi leveringen sker på en miljøpalle, dvs. en palle, der er lavet af lameller, som også kan lægges som isolering på taget, reduceres spildet efter lægning.
  • PAROC PROOF Taglamelsystem er fremstillet af stenuld og brænder ikke. Dette er vigtigt for at forhindre brandspredning, da tagbrande kan brede sig meget hurtigt og udgøre en sikkerhedsrisiko for både boligejere og personer, som senere opholder sig i bygningen.

  • Stenuld kan ikke absorbere eller lagre fugt, og en bygning, som isoleres med stenuld, holder sig tør, forudsat at konstruktionen er udført korrekt.

  • Forudsætningen for at bygge holdbart er at vælge holdbare produkter. Stenuld er brandsikkert, fugtsikkert og formstabilt i hele bygningens levetid. Når du vælger PAROC PROOF Taglamelsystem, vælger du et system, som bidrager til holdbart byggeri.

PAROC PROOF Taglamelsystem

PAROC PROOF Taglamelsystem gør det muligt at lave tykke, velisolerede og brandsikre tage med kun to lag isolering på betonunderlag og tre på stålunderlag. Færre lag og taglamellens opbygning sikrer hurtig og ergonomisk lægning og giver et holdbart slutresultat.

PAROC ROL 30 TAGLAMEL 

PAROC ROL 30 Taglamel er en brandsikker lamel af stenuld til varmeisolering af svagt hældende tage af beton eller trapezprofilerede stålplader. Taglameller er hurtige at installere og giver hårde, velisolerede og brandsikre tage.

Trykspændingen i PAROC ROL 30 er 30 kPa, hvilket betyder, at pladen kan klare en belastning på 3.000 kg/m² i forbindelse med montering og brug. Det betyder, at den er velegnet til normal belastning.

PAROC ROB 100 Tagboard

Tagisoleringspladen er udviklet til at give et holdbart, hårdt og brandsikkert underlag til de fleste typer af tagdækning. Den isolerer også det bærende lag ved renovering.

Produktets trykspænding er 100 kPa, hvilket betyder, at pladen kan klare en belastning på 10.000 kg/m² i forbindelse med montering og brug.