Rigtig professionel isolering giver det hele

 

Paroc eXtra

 

PAROC UNS 37 har i nogle år været det professionelle valg til at forsyne bygninger med velisolerede klimaskærme – nøglen til en energieffektiv bygning og en forudsætning for at opnå den fulde effekt af øvrige energibesparende tiltag. Vi har nu udviklet vores isoleringsmateriale yderligere og lancerer PAROC eXtra™ som erstatning for PAROC UNS 37 og PAROC eXtra plus™ som erstatning for PAROC UNS 34. PAROC® eXtra™ tilbyder forbedringer på flere punkter sammenlignet med sin forgænger, med blandt andet lavere lambdaværdi, bedre beskyttelse mod brand og fugt og endnu bedre formstabilitet.

Du er velkommen til at downloade omstående oversættelsestabel. Så bliver det lettere at tage det næste skridt inden for professionel isolering.

Miljovenlig

  Holdbar   Beskyttelse mod brand   Beskyttelse mod fugt

MILJØVENLIG

 

HOLDBAR

 

BESKYTTELSE MOD BRAND

 

BESKYTTELSE MOD FUGT

Meget lavt vand- og energiforbrug i forbindelse med fremstillingen gør PAROC eXtra til et særlig økologisk alternativ.   PAROC eXtra er mere formstabil takket være øget vægt. Det krymper ikke ved ændringer i temperatur eller fugtighed. Det medfører, at konstruktioner beholder de samme gode egenskaber i hele bygningens levetid.   Klassificeret i Euroklasse A1, den bedst mulige for byggematerialers brandegenskaber. Indbygget sikkerhed uden merpris.   Absorberer eller ophober ikke fugt. Stenuldsisolering giver tørre bygninger med godt indeklima.
 Energivenlig    Lydkomfort   Let at håndtere   Hurtig at installere

ENERGIVENLIG

 

LYDKOMFORT

 

LET AT HÅNDTERE

 

HURTIG AT INSTALLERE

PAROC eXtra har en lambdaklasse på 0,036 W/mK. PAROC eXtra plus har en lambdaklasse på 0,034 W/mK. Begge har en god udfyldningsevne, hvilket mindsker risikoen for egenkonvektion.   Stenuldens unikke kombination af fiberstruktur og densitet giver fremragende lydisolering i væg- og loftskonstruktioner. Højere vægt og bedre pasform forbedrer lydkomforten yderligere.   Pladen er nem at håndtere og meget let at skære. Jævne kanter gør, at man undgår revner og spalter. Dette minimerer risikoen for varmetab igennem konstruktionen.   PAROC eXtra er en mere robust plade, som nu er endnu nemmere at installere. Kundeundersøgelser viser, at stenuldens gode håndteringsegenskaber er i høj kurs hos professionelle brugere