PARAFON ROYAL - Lofter og bafler

Mere end nogensinde før er opmærksomheden blevet rettet mod betydningen af et godt lydmiljø, både når det gælder skoler, institutioner, arbejdspladser og private hjem. Vi ser en øget efterspørgsel på elegante akustikprodukter til enkel og hurtig forbedring af lydmiljøet, dels i det offentlige miljø, hvor arkitektur og rumudformning stiller store krav til god lydabsorption og æstetik, men også i hjemmemiljøer. 
PARAFON ROYAL er et eksklusivt, højabsorberende loft til tæt montering med en heldækkende overflade af glasfiber. Den egner sig til arkitektur med åbne, høje rumløsninger, hvor man har et ønske om at skabe et glat loft, som ligger direkte mod grundkonstruktionen og hvor et traditionelt sænket loft med bærende konstruktion ikke er egnet.
 
Mange offentlige miljøer rummer ikke mulighed for installation af et heldækkende akustikloft. Derfor lancerer vi også PARAFON ROYAL BAFFEL, samme eksklusive plade, men i form af en baffel til frithængende lydabsorption, hvor man vil beholde rummets volumen.

PARAFON ROYAL er en loftsplade til tæt montering, hvor alle flader og kanter på stenuldskernen er dækkede af et overfladelag af glasfiber. Dette giver en elegant, glat overflade og bevarer loftshøjden. Takket være kernen af stenuld dæmper PARAFON ROYAL støj meget effektivt, og den direkte limning gør, at den er meget enkel at installere.

Brandsikker

PARAFON ROYAL er fremstillet af PAROC stenuld. Sten er et uorganisk materiale, som hverken brænder, ældes, krymper eller ændrer form. Det samme gælder stenuld. Stenuld tåler temperaturer over 1000 °C og bidrager til brandsikkerhed og holdbart byggeri. PAROC Stenuld er klassificeret i Euroklasse A1, ikke-brændbart materiale.


Fordele med PARAFON ROYAL:

  • Hurtig og enkel montering uden bærende konstruktion.
  • Resultatet bliver et glat og elegant loft med oprindelig loftshøjde.
  • Giver en særdeles god lydabsorption – klasse A.
  • Muliggør hurtig og enkel forbedring af lydabsorption i problematiske lydmiljøer.

Til produktinformation >>

 

PARAFON ROYAL BAFFEL er en vertikalt hængende lydabsorbent, hvor alle flader og kanter på stenuldskernen er dækket af glasfiber. Med sit eksklusive udtryk og sin gode absorptionsevne er den egnet til brug i en mængde forskellige miljøer: skoler, kontorer, offentligt miljø og industrielle sammenhænge.

Baflen kan anvendes som den eneste lydabsorbent for at skabe dynamik og forbedret lydmiljø, men også i kombination med heldækkende loft i miljøer, hvor man ikke kan dække hele loftsfladen, eller hvor man vil skabe ekstra lydafskærmning over store flader.

Fordele med PARAFON ROYAL BAFFEL:

  • Let at installere.
  • Fleksibel og dynamisk lydabsorption.
  • Kan kombineres med heldækkende loft.
  • Hurtig og enkel forbedring af lydmiljøet. 

Til produktinformation >>

Retten til et godt lydmiljø

Vi mennesker tilbringer stadigt mere tid indendørs, hvilket gør, at kvaliteten af indemiljøet er blevet en stadigt vigtigere faktor for vores almene trivsel. Et vigtigt aspekt af indemiljøet er lydmiljøet. Det påvirker os mennesker på mange forskellige måder, og studier viser en tydelig sammenhæng mellem støjeksponering og forskellige helbredseffekter. PAROC Stenull dämpar buller mycket effektivt och bidrar till en behaglig inomhusmiljö. 
 
Støj kan f.eks. give høreskader, hæmme, sløre (forringe mulighederne for) både samtaler og vigtige signaler, forårsage kropslige reaktioner og give søvnproblemer. Støj kan også påvirke koncentrationsevnen, så en arbejdsopgave bliver vanskeligere at udføre og kan dermed også forringe arbejdspræstationen. Traditionelt har man forbundet støj med fabrikker, trafik og mekaniske værksteder, men der er i stigende grad kommet fokus på støj også på andre områder såsom skoler, institutioner og kontorer.
 
Med de rette akustikprodukter og smarte løsninger kan lydniveauet sænkes i alle slags miljøer, og vi hjælper dig med at finde præcis den løsning, du har brug for.