Paroc Akustik (PARAFON) er en del af ROCKWOOL Gruppen og fra oktober flyttes indholdet til parafon.com.

PARAPHON BULLER LØSER SÆRLIGE UDFORDRING AF LYDMILJØER

I dag bygges der mange miljøer, hvor mange mennesker samles, og hvor der foregår mange forskellige aktiviteter. Denne slags miljøer, herunder haller, arenaer og legeland, udgør en særlig udfordring med hensyn til lydmiljø.

Store, højloftede rum kræver generelt effektive lydabsorbenter i loftet, men også på væggene for at skabe et tåleligt lydmiljø, uanset typen af aktivitet. Hvis man desuden har et miljø, hvor mange mennesker opholder sig, taler sammen og/eller arbejder koncentreret, er effektiv lydabsorbering endnu vigtigere.
I filmen kan du se, hvordan nogle af vores kunder har løst deres lydproblemer ved hjælp af PARAFON Buller.

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

PARAFON Buller

Vi har i mange år solgt produktserien PARAFON Buller. Det er en enkel, men meget effektiv lydabsorbent, der nu er blevet en klassiker. Takket være det rå og robuste design er Buller-serien velegnet til:

  • steder, hvor der stilles skrappe lydkrav – store, højloftede rum med store akustiske udfordringer.
  • barske miljøer – støjende aktiviteter, fugt, slag og slid.
  • steder, hvor der stilles skrappe krav til brandsikring – brandsikre produkter til rum, hvor der kan forekomme brandfarlige aktiviteter, eller hvor mange mennesker opholder sig på samme tid.
  • enkel og omkostningseffektiv installation.

Akustikløsninger

Bullerabsorbenter er velegnet til forskellige miljøer. Læs mere om akustiske udfordringer og målinger i forskellige lokaler.

PRODUKTOVERSIGT

I Buller-familien findes der produkter med forskellige egenskaber og anvendelser, alle med god lydabsorption.
PARAFON Buller
Industriabsorbent i stenuld med et bredt anvendelsesområde – en gedigen, pålidelig og gennemprøvet klassiker. Robust design med en rå finish.
PARAFON Buller Solid
Slagfast stenuldsabsorbent med vævet finish til industribygninger, sportshaller, opvarmede kældre og andre rum med lavere æstetiske
krav til overfladefinish og jævnhed.
PARAFON Buller Perform
Slagfast lydabsorbent med en skal af perforeret metal og Buller sort indeni. Til både vægge og lofter. Til udsatte, krævende miljøer eller som designelement i interiører, hvor man ønsker et industrielt look.
PARAFON Buller Mesh
Buller-absorbent med en beskyttende skal af galvaniseret strækmetal til udsatte vægge.


MONTERINGSOVERSIGT

Bullerprodukter kan monteres i ophængte aksler, men i mange tilfælde er det mere velegnet og effektivt med en eller anden form for direkte montering.

SKRUE OG SPÆNDESKIVE
Hurtig montering direkte mod bjælkelaget, hvor samlingerne mellem absorbenterne forbliver synlige. Anvend isoleringsskruer, der passer til underlaget. Spændeskiver fås i en galvaniseret version samt i hvid og sort. Træk ikke for hårdt i skrue og spændeskive,
da pladen ellers kan blive beskadiget eller deform!

MT-PROFIL
Ved montering med MT-profil dækkes langsgående samlinger af profilen. Efter opmåling fastgøres pladerne med en skrue og spændeskive i midten, hvorefter profilerne monteres løbende. Afslut med en MT-profil mod væggen.
BÆRENDE KONSTRUKTIONER
Buller-absorbenter kan også monteres i nedhængte bærende konstruktioner, T-24 eller T-35. T-35-profiler giver mere plads til store plader og fås i en galvaniseret version, der er egnet til loftsmontering af f.eks. Buller Perform galv. Vi anbefaler altid brandudstansede bærende konstruktioner!
BJÆLKEMONTERING
Installation mellem betonbjælker er en hurtig monteringsmetode, der samtidig ser pæn ud. Pladerne bæres af L-profiler, som skrues fast mod bjælkerne. Samlingerne mellem pladerne kan forblive synlige eller dækkes med T- eller hatprofiler.
HATPROFIL
Direkte montering med hatprofiler giver en meget slagfast installation sammen med slagfaste absorbenter. Hatprofiler ser også flotte ud som samleprofiler mellem plader på vægge og i lofter.