PAROC Built-on facadeløsning

Skøjtehallen Iskanten med en PAROC Built-on facadeløsningPAROC Built-on™ er en løsning til montering af ekstra beklædning på de utroligt stærke PAROC sandwichelementer. Løsningen gør det muligt at kombinere andre beklædningsmaterialer, som f.eks. keramiske fliser, glas, træ, stålkassetter eller mursten, med de elegante, stålbeklædte PAROC elementer. Det skaber nye muligheder for at give facaden et avanceret udseende.

PAROC Built-on™ løsningen omfatter en brochure om PAROC Built-on™ facadeløsningen til arkitekter og en teknisk vejledning i, hvordan man designer den ekstra beklædning på PAROC elementerne. Parocs teknikere tilbyder assistance i forbindelse med planlægning og design samt detaljerede tegninger i dwg-format til arkitekter, bygningskonstruktører og entreprenører. PAROC Built-on™ løsningen er baseret på PAROC sandwichelementernes enestående styrkeegenskaber, og den tekniske vejledning indeholder dimensioneringsregler for den belastning, som påmontering af beklædning medfører.

PAROC Built-on løsning

 PAROC Built-on™ løsning

Paroc er i gang med at finde samarbejdspartnere med henblik på at kunne tilbyde produkter til den ekstra beklædning og dermed give bygningen et unikt udseende. Den første samarbejdspartner er den finske virksomhed Stonel. Stonel tilbyder murstensbeklædning, som kan monteres med PAROC elementerne.

PAROC Built-on™ løsningen fås kun til PAROC elementer på grund af PAROC sandwichelementernes ekstremt gode styrkeegenskaber. PAROC sandwichelementer kan klare en vægt på helt op til 45 kg pr. kvadratmeter, hvilket gør det muligt at påmontere beklædning af glas, keramiske fliser eller mursten. De helt ubrændbare PAROC sandwichelementer indebærer også, at bygningen er sikker og holder længe.

PAROC Built-on™ løsningen værdsættes på grund af den samlede omkostningseffektivitet. Bygningerne kan gøres arkitektonisk unikke, men på grund af PAROC elementernes styrkeegenskaber og kvalitet holdes omkostningerne til design og konstruktion på et rimeligt niveau.

En yderligere egenskab, som især bygningsudlejere sætter pris på, er muligheden for at kunne tilbyde lejerne en facade, som passer til virksomhedens brand. Det er også nemmere at sælge ejendommen, hvis en eventuelt farvestrålende facade let kan udskiftes.

PAROC Built-on løsning med

PAROC Built-on™ løsning med
murstensbeklædning fra Stonel