Effekter på samfundet

Vores konkurrenceevne, hvad angår bæredygtighed, omfatter alle begrebets tre dimensioner: økonomi, miljø og social. I vores udviklingsarbejde forsøger vi at opfylde alle krav, uanset hvilken dimension de kommer fra.

Kravene til energieffektivitet driver os til at aktivt at introducere nye koncepter for byggemetoder, konstruktioner og materialer, der opfylder behovene for måde nybyggeri og renovering. Vi forbedrer også vores egen virksomhed i henhold til disse krav.

Bæredygtigt forbrug indebærer, at ressourceforbruget også fremover vi være en betydelig drivkraft i vores virksomhedsudvikling. For vores kunder betyder det, at vores produkter står for lavere energiforbrug og mindre udledning til jord, vand og luft – og for et renere og sundere miljø .

Sociale virkninger

Billede: Bæredygtighed i tre dimensioner driver udviklingen

Ifølge en undersøgelse fra den uafhængige non profit-organisation Buildings Performance Institute Europe (BPIE) indebærer renovering af Europas bygninger potentielt 1,1 millioner arbejdspladser og besparelser på op til 32 % af energiforbruget i EU.

Link >>

Buildings Performance Institute Europe: Europe's Buildings under the Microscope