Paroc-koncernen

Paroc Group

Paroc er den førende producent af energieffektive isolering løsninger i Østersøregionen. Vores operationer er baseret på kunde- og personalefokus, kontinuerlig innovation, lønsom vækst samt bæredygtig udvikling.

Parocs produktudvalg omfatter bygningsisolering, teknisk isolering, marineisolering, præfabrikerede enheder samt akustiske produkter. Produkterne fremstilles i Finland, Sverige, Litauen, Polen og i Rusland. Paroc har salgskontorer og repræsentanter i 14 europæiske lande. Paroc Group er ejet af fonde rådgivet af CVC Capital Partners og med Paroc medarbejdere som minoritetsejere. Vores omsætning i 2016 var € 375.5 mio., og det gennemsnitlige antal ansatte var 1.835.

Paroc har tre forretningsenheder: Bygningsisolering, Teknisk isolering och Panelsystemer.

Bygningsisolering tilbyder et bredt udvalg af produkter og løsninger til alle typer af bygninger og forskellige kundegrupper. Bygningsisolering anvendes hovedsageligt til varme-, brand- og lydisolering af ydervægge, lofter, gulve og kældere, bjælkelag og skillevægge.

Akustik. Forretningsenhed Bygningsisolering markedsfører også lydabsorberende lofter og vægpaneler til akustikregulering samt støjdæmpende produkter til industrien.

Teknisk isolering er produkter med høj forædlingsværdi til termisk isolering, brand-, lyd- og kondensisolering af bygninger (HVAC), industrielle processer og rørledninger, fartøjskonstruktioner og industrielt udstyr (OEM).

Panelsystemer fremstiller stålbeklædte sandwichelementer med en kerne af stenuld til facader, skillevægge og lofter. Sandwichelementerne er arkitekttegnede og anvendes hovedsageligt i industribygninger, kommercielle bygninger og offentlige bygninger. 

For mere information om Paroc Group ledelse og vores Code of Conduct, kan du besøge vores internationale hjemmeside.

Læs mere

Paroc Code of Conduct
Hvad er retningslinjerne for vores virksomhed? Læs mere om Paroc Code of Conduct.

Paroc & bæredygtighed
Læs mere om,
hvordan Paroc arbejder med bæredygtighed