PAROC ARA

PAROC ARA – vejledning til beslutninger og installation af rørsektioner.

Icon for All round advantagesDen igangværende udvikling hen imod produkter med høj forædlingsværdi, der sparer tid i beslutningsprocessen og i forbindelse med installation, var vores udgangspunkt, da vi udviklede PAROC All Round Advantages (ARA).

ARA blev præsenteret i 2008 på ISO-messen i Tyskland. Det er et kommunikationskoncept, der forklarer unikke egenskaber hos forformede produkter og løsninger baseret på rørsektioner og vores ekspertise og forretningssamarbeje inden for industrirørledninger.

Konceptet gør det lettere for beskrivere, entreprenører og anlægs- og fabriksejere at vælge produkter.

ARA-produkter er rørsektioner og præfabrikerede isoleringskomponenter, der, når de kombineres, skaber en ny type af løsning til rørsystemer i industrien.

Produkterne, der indgår ARA, er PAROC Pro Section, PAROC Pro Lock, PAROC Pro Segment og PAROC Pro Bend – alle med en densitet på 100 og 140 kg/m3.

ARA er en unik opstilling af løsninger baseret på fem fordele: 

  • enkelhed 
  • bæredygtighed 
  • effektivitet 
  • økologi og 
  • ekspertise.

Svaret, der tydeligt kan aflæses i såvel salgstallene og et forbedret image, er, at markedet sætter pris på disse løsninger og informationspakken om ARA.

Vi har lanceret flere produkter inden for rammen af konceptet, og i næste trin vil vi udarbejde en servicepakke til vores kunder med redskaber, der hjælper dem med at vælge og anvende de bedste løsninger.