Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.

Om Paroc

About Paroc

Paroc er en af Europas førende producenter af energieffektive og brandsikre isoleringsløsninger.

Vores hovedkontor ligger i Finland, og vi har operationer i 13 lande, herunder syv produktionsanlæg i fem lande. Vi sælger vores produkter til over 40 lande verden over. Ved udgangen af 2016 beskæftigede Paroc 1.835 personer.

Igennem vores 80-årige historie har vi opnået et ry for høj produktydelse, teknisk ekspertise og bæredygtighed blandt bygherrer af enfamiliehuse, arkitekter, entreprenører, forhandlere og industrielle bygherrer. I dag er vi markedsførende efter markedsandele inden for både bygningsisolering og teknisk isolering på vores kernemarkeder i Finland, Sverige og de baltiske lande. Derudover har Paroc stærke udfordrerpositioner i Polen, Tyskland, Storbritannien, Norge og Rusland.

Vi bruger varemærkenavnet Paroc samt let genkendelige rød- og hvidstribede pakker. Vores produkter omfatter bygningsisolering til termisk, brand- og lydisolering af ydervægge, tage, gulve, kældre, etagedæk og skillevægge. Vi tilbyder også teknisk isolering til HVAC-systemer, industrielle processer, marine- og offshore samt OEM-industrier.

Læs mere


Læs mere om Paroc på vores internationale hjemmeside 
www.paroc.com